LaserSkin Bilthoven

Veilig Zeker Vertrouwd

Welkom bij LaserSkin Bilthoven!

Laser ontharen: verwijdert ongewenste haargroei definitief

Hoe vaak heb je gewenst dat je niet langer zou hoeven scheren, epileren of waxen om ongewenste haargroei te verwijderen? En zie je wel eens op tegen de pijn en ongemak die scheren en harsen met zich meebrengen? Bijvoorbeeld bij oksels ontharen en bikinilijn scheren zijn rode bultjes en andere irritaties namelijk vaker regel dan uitzondering. Wij hebben de oplossing!  

Bij LaserSkin Bilthoven bieden we je de meest effectieve en comfortabele ontharingsmethode aan: laserontharing. Deze definitief onthaar methode valt onder de hoogste kwaliteit laserapparatuur. Het resultaat: een gladde, haarvrije en zachte huid, zonder ingegroeide haartjes, rode bultjes en andere irritaties.

Veilig

Bij LaserSkin Bilthoven maken wij gebruik van VPL (Variabel Pulsed Light) die de huid op een veilige en vrijwel pijnloze manier behandelt. VPL geeft meerdere lichtflitsen binnen één flits, hierdoor warmt de huid minder op en is daardoor een veilige methode. 

Wij onderscheiden ons door het gebruik van de nieuwste technieken en een uniek aanbod van laserbehandelingen. Kom langs voor een persoonlijk en deskundig advies!

Permanent 

Bij permanente ontharing wordt tijdens de behandeling door middel van verhitting de haarzakjes in de groeifase door licht vernietigd en zijn daarna niet meer in staat om haren te produceren. Om alle haren in de groeifase te flitsen zijn meerdere behandelingen nodig. Wat echter niet behandeld kan worden zijn de slapende haarfollikels. Deze zijn bij iedereen aanwezig maar komen slechts dan tot groei, wanneer zich hormonale veranderingen voordoen. Dit kan komen door medicatie, overgang etc. Hierdoor adviseren wij 1 á 2 keer per jaar een onderhoudsbehandeling. 

Prijzen

Bij LaserSkin Bilthoven betaalt u nooit teveel, omdat wij het 1 euro per flits principe hanteren.

Dit betekent dat je aanzienlijk minder betaald. Vaak betaal je een vaste prijs per lichaamsdeel, het flitsoppervlak van onze behandelkop is bijna 10 vierkante cm. Doorat je slechts 1 euro per flits betaalt is de prijs aanzienlijk lager dan bij de concurrent. 


Lip

 € 5,-

Gezicht 

€ 15,-

Oksel

€ 20,-

Bikinilijn

€ 20,-


Heeft u vragen over een behandeling maak vrijblijvend een afspraak voor advies en intake.

Let op: de genoemde prijzen zijn een indicatie. Wat een leuk voordeel is: je haargroei vermindert in de loop van de behandelingen, waardoor de prijs zal afnemen!  


Over mij 

Sinds 2001 ben ik, Yvette van Leeuwen, actief als fysiotherapeut. Ik ben sportief, enthousiast en gemotiveerd om mensen te begeleiden. Daarnaast geef ik zwangerfit en bootcamp lessen. In 2017 ben ik begonnen met LaserSkin Bilthoven, hoe leuk is het dat ik nu ook mensen blij kan maken met hun uiterlijk!